Rakentaja.fi

Suomen suurin rakentamisen ja remontoimisen verkkopalvelu.

Mitä tekee?

Rakentaja.fi-sivustolla on pitkä historia takanaan. Rakentaja.fi palvelu on tuottanut rakentamisen ja remontoinnin tietoutta kuluttajille jo yli 30 vuotta. Alun perin vuonna 1987 Suorakanavana aloittanut yritys toimii nykyään osana Oikotie Oy:tä.

Rakentaja.fi henkilökunta on muotoutunut vastaamaan nykypäivän rakennusalan markkinointiviestinnän tarpeisiin ja osaamisalueidemme painopisteet täydentävät toisiaan; ymmärrämme sähköisen markkinointiviestinnän reunaehdot ja mahdollisuudet, hallitsemme tietotekniikan päivän vaatimusten mukaisesti ja muistamme silti joka päivä, että keskustelut asioista käydään viime kädessä ihmisten välillä. Ja sivustojemme sisältö on kirjoitettu viime kädessä sinua varten, hyvä lukijamme!

 


Rakentaja.fi-tuoteperheeseen kuuluvat

– Rakentaja.fi
– Omataloyhtiö.fi
– Puutarha.net
– Talovertailu.fi
– Rakentaja.fi PRO

Olitpa sitten rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa asuntoa, löydät tarvittavat ohjeet ja tuotetiedot Rakentaja.fi sivustolta. Jo vuosia suosiotaan kasvattanut Rakentaja.fi –palvelu tarjoaa kattavan tietopaketin rakentamisen eri vaiheisiin. Rekisteröityneenä jäsenenä pääset vapaasti käyttämään Rakentaja.fin tarjoamia lukuisia palveluita. Palveluista on varmasti apua hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tänään Rakentaja.fi on liikevaihdoltaan ja kävijämääriltään Suomen suurin kodinrakentajille ja remontoijille suunnattu sivusto. Sivusto toimii yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa, tarjoten lukijoille viimeisimmän tiedon rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuista.

OMAKOTI-messut