Voita sisustussuunnitelma

Etsimme omakotitalo-, rivi- ja kerrostalokohteita, jotka kaipaavat sisustussuunnittelijan kädenjälkeä. 

Sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä toteuttaa kahdelle valitulle kohteelle sisustussuunnitelman ja esittelee ne messuluentojensa yhteydessä OMAKOTI-messuilla 27.-28.10.2018 Vantaan Myyrmäki-hallissa. Voittajat saavat esittelyn jälkeen kohteidensa sisustussuunnitelman itselleen sähköpostitse.

Eeva antaa myös sisustusvinkkejä sisustuskorttelissa, käy inspiroitumassa.

 

VALITUT KOHTEET

Muutoskohde 1 /
OLOHUONEELLE RAIKKAAMPI ILME

”Olohuone on meidän kodin ongelmakohde. Ostimme vuosi sitten tämän kodin ja maalasimme vaaleat pinnat uusiksi, mutta tumma seinä jätettiin ennalleen, koska ei keksitty ideaa sen varalle. Edelleenkään emme ole keksineet sitä ideaa, mutta nykyisellään seinä tuntuu liian synkältä. Apu on siis tarpeen. Meillä ei riitä kykyä nähdä, miltä eri vaihtoehdot näyttäisi oikeasti ja mitkä värit sopivat yhteen.”

MUUTOSKOHTEET ESITELLÄÄN

OMAKOTI-messuilla 26.-28.10.2018

La 27.10. klo 15
Muutoskohde 1

Su 28.10. klo 12
Muutoskohde 2

Muutoskohde 2 /
TOIMIVUUTTA JA VIIHTYVYYTTÄ KODINHOITO- JA KYLPYTILOIHIN

”Kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna kaipaavat 16 vuotta vanhassa asunnossa uudistamista. Tiloista pitäisi saada toimivia, raikkaita, houkuttelevia ja sellaisia, että niissä viihtyisi – myös pyykkihuollon yhteydessä. Mikään ei toimi hyvin; kodinhoitohuoneen kaapit epäkäytännölliset, laskutila ei missään käytössä, lavuaarin vieressä olevat avohyllyt romunkeräyspaikka, puinen pesutilan ovi hajoaa kohta, suihkutilassa vain yksi toimiva suihku, purkit ja purnukat pyörivät jaloissa. Valaistus on surkea. Saunomme mielellämme, mutta sauna ei siihen houkuta. Apua tarvitaan!”