Löydä sisustukseesi punainen lanka

Ilmoita kotisi kehityskohde – voita kohteeseesi sisustussuunnitelma

Etsimme omakotitalo-, rivi- ja kerrostalokohteita, jotka kaipaavat sisustussuunnittelijan kädenjälkeä. 

Sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä toteuttaa kolmelle valitulle kohteelle sisustussuunnitelman ja esittelee ne messuluentojensa yhteydessä OMAKOTI-messuilla 27.-29.10. Vantaan Myyrmäki-hallissa. Voittajat saavat esittelyn jälkeen kohteidensa sisustussuunnitelman itselleen sähköpostitse.

 

VALITUT KOHTEET

Muutoskohde 1 /
KODIKKUUTTA HUONETILAAN

”Olemme kesäkuun alussa muuttaneet uuteen kotiin ja tästä syystä useammassakin huoneessa on tarvetta sisustussuunnittelulle ennen kuin lähdemme huoneita kalustamaan ja remontoimaan. Olohuone ja työhuone sijaitsevat vierekkäin. Näistä suunniteltavaksi voi valita kumman tahansa tai vaikka molemmat!”

MUUTOSKOHTEET ESITELLÄÄN

OMAKOTI-messuilla 27.-29.10.2017


Pe 27.10. klo 15

Muutoskohde 1

La 28.10. klo 15
Muutoskohde 2

Su 29.10. klo 15
Muutoskohde 3

Muutoskohde 2 /
NELIÖT TEHOKKAASTI KÄYTTÖÖN KYLPYHUONEESSA

”Asumme 7-vuotiaan tyttären kanssa kahdestaan 61,5 neliöisessä, yksikerroksisessa paritalossa. Lapsen kasvaessa säilytystarve on kasvanut. Olemme joutuneet ottamaan saunan pois käytöstä tilapäiseksi vaatehuoneeksi. Sauna ja kylpytila tulisi remontoida ja suunnitella tilankäytöt uudelleen. Nykyinen kylpyhuone on aivan liian iso suhteessa neliöihin. Sauna tulisi saada käyttöön tavalla tai toisella. Tilaan pitäisi siis saada sauna, wc/suihku ja vaatehuone.”

Muutoskohde 3 /
SUUREN OLOHUONETILAN KALUSTAMINEN

”Olemme juuri ostaneet 70-luvun lopun tiilitalon. Asuinpinta-alaa on 258 neliötä. Eniten haluaisin apua tilojen käytön suunnitteluun; mikä kaluste tulee mihinkin ja kuinka tila olisi yhtäaikaa sekä funktionaalinen että esteettisesti miellyttävä. Meillä on jonkin verran huonekaluja tällä hetkellä, mutta lisää on ostettava. En ole vielä tehnyt suuria hankintoja, sillä en osaa itse hahmottaa, mitä kaikkea tarvitsisimme ja miten tyylistä tulee eheä ja harmoninen. Kuten kuvista näkyy, 70-lukulaisuus on hallitseva teema interiöörissä. Kuvissa näkyvät kalusteet ovat entisen omistajan. Haluaisin hieman raikkaamman värimaailman mutta en missään nimessä kokovalkoista tai muuta persoonatonta. Olen avoin kaikille ideoille ja suunnitelmille, varsinkin olohuone on niin iso, että sinne pitäisi keksiä hyvä tilaratkaisu; se, että kalusteet kiertävät huoneen reunoja ei vain toimi täällä.”