Omakotimessut_2023_1120x200_2.jpg

Kävijöille

Miksi kannattaa tulla OMAKOTI-messuille?

  • Tietoa ja inspiraatiota: Tapahtuma tarjoaa runsaasti tietoa ja ideoita remontointiin, sisustamiseen ja rakentamiseen liittyen. Messuilla näet alan uusimpia trendejä ja innovaatioita sekä saat parhaat vinkit omiin projekteihisi.

  • Tuotteiden ja palveluiden vertailu: Messuilla pääset vertailemaan eri yritysten tuotteita ja palveluita kätevästi saman katon alla. Näet uusia tuotteita, sekä pääset testaamaan ja kokeilemaan niitä paikan päällä. Tämä helpottaa ja auttaa sinua löytämään juuri oikean vaihtoehdon tarpeisiisi.

  • Asiantuntijoiden tapaaminen: Voit hyödyntää paikan päällä olevien näytteilleasettajien ja asiantuntijoiden tietotaitoa ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit keskustella esimerkiksi mahdollisesta remontista suoraan tekijöiden ja valmistajien kanssa.

  • Mahdollisuus löytää huipputarjouksia: Messuilla on useilla osastolla tarjolla erikoistarjouksia tai alennuksia heidän tuotteista tai palveluistaan. Jos tiedossa on tuleva hankinta omaan kotiin liittyen, niin kannattaa hyödyntää messutarjoukset ennen lopullisen hankintapäätöksen tekemistä.

  • Verkostoituminen: Messuilla voit tavata muita samasta aiheesta kiinnostuneita ihmisiä, joiden kanssa pääset jakamaan ajatuksia, ideoita ja kokemuksia vaikka talonrakentamiseen tai remppaprojektiin liittyen.

  • Tekemistä myös perheen pienimmille: Messuilla on oma rajattu tila, josta löytyy tekemistä perheen pienimmille. Muksulaan lapset voivat tulla messujen aukioloaikana leikkimään vanhempiensa seurassa. Lauantaina ja sunnuntaina paikalla on lastenhoitajat, jolloin lapsen voi jättää veloituksetta heidän valvontaan. Huom! Minimi ikäraja 3 vuotta ja maksimiaika 1 tunti.

Tervetuloa OMAKOTI-messuille koko perheen voimin!

Kuva messuilta
Kuva Omakoti-messuilta
Kuva messutoimistosta
Kuva Muksula muksuparkista