Tapahtumainfo


Oma Koti -messut
kattaa kaikki asumisen osa-alueet, tarjoten runsaasti ideoita ja ratkaisuja niin omakoti-, rivitalo- kuin kerrostaloasujillekin. Mukana on myös ajankohtaista tietoa ja asiaa taloyhtiöille ja isännöitsijöille.

Tervetuloa koko perheen voimin tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin ja innovaatioihin, jotka parantavat asumisen mukavuutta, kestävyyttä ja ekologisuutta asumismuodosta riippumatta.

Pääsyliput

Verkkolippukauppa avataan elokuun 2024 aikana.

AIKUINEN
- Pääsylippu verkkokaupasta 12,00 € / kpl (sis. alv. 10 %)
- Pääsylippu lippukassalla 14,00 € / kpl (sis. alv. 10 %)
Lapset (alle 16 v.) vanhempien seurassa veloituksetta

ALENNUSRYHMÄT
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet
- Pääsylippu verkkokaupasta 8,00 € / kpl (sis. alv. 10 %)
- Pääsylippu lippukassalla 10,00 € / kpl (sis. alv. 10 %)
Alennukseen oikeuttava kortti pyydetään esittämään tapahtumaan saapuessa.

MAKSUTAVAT
Lipunmyynnissä maksuvälineenä käy yleiset pankki- ja luottokortit. Olemme luopuneet messuilla käteisen käytöstä, joten huomioithan, että käteinen ei käy enää maksuvälineenä paikalla päällä lippuja ostettaessa.

Oma Koti -messujen pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla, sillä lainsäädännön linjauksen mukaan ne käyvät maksuna ainoastaan liikunta- tai kultturitapahtumiin.

Aukioloajat

Messut avoinna yleisölle:
Pe 27.9. 12.00–18.00
La 28.9. 10.00–18.00
Su 29.9. 10.00–16.00
Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Messukartta

Kartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme messuvieraita hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. apahtuman Taukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Tilasta löytyy inva-WC ja ravintolapalveluita on myös tarjolla esteettömästi. Liikunta- tai toimintaesteisten messuvieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Ravintolapalvelut

Messualueelta löytyy ravintolapalvelut. Lisätietoa messujen ravintolapalveluista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi allergiasyistä tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita. Avotulen käyttö messutiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi ja sähkösavukkeiden käyttö ei ole sallittua messuhallin tiloissa.

Turvallisuus ja ensiapu

Messujen turvallisuutta valvoo ammattimaiset järjestyksenvalvojat. SPR:n ensiapuhenkilöstö päivystää messuhallin tiloissa tapahtuman aukioloaikoina.

Muu info

Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta messut@rakentaja.fi tai messujen aukioloaikana numerosta puh. 044 721 0351.

Messuhallissa on valvottu, maksullinen vaatesäilytys.