OMAKOTImessut_2023_yleisbanneri_hyggeily_1920x200.jpg

Tapahtumainfo


OMAKOTI-messut
on asumisen erikoistapahtuma, joka kokoaa Vantaalle tuhansia rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta kiinnostuneita kävijöitä. Tapahtuma kerää yhteen alan kiinnostavimmat näytteilleasettajat sekä asumiset trendit saman katon alle helppojen kulkuyhteyksien varrelle Myyrmäkeen. Mukana on myös mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja oheisohjelmaa sekä la-su valvottu lapsiparkki perheen pienimmille.

Tervetuloa mukaan koko perheen tapahtumaan!

Pääsyliput

Lipunmyynnissä maksuvälineenä käy yleiset pankki- ja luottokortit. Luovumme vuoden 2023 messuilla käteisen käytöstä, joten huomioithan että käteinen ei käy enää maksuvälineenä paikalla päällä lippuja ostettaessa.

OMAKOTI-messujen pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla, sillä lainsäädännön linjauksen mukaan ne käyvät maksuna ainoastaan liikunta- tai kultturitapahtumiin.

Jonojen välttämiseksi kannustamme ostamaan pääsylipun ennakkoon nettikaupastamme. Lippujen ennakkomyynti alkaa syyskuun alussa.

Lippujen hinnat ennakkoon (sis. alv. 10%):
- Aikuiset 10 €
- Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 6 €

Lippujen hinnat ovelta (sis. alv. 10%):
- Aikuiset 12 €
- Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €

Lapset (alle 16 v.) vanhempien seurassa veloituksetta

Aukioloajat

Messut avoinna yleisölle:
Pe 27.10. 12.00–18.00
La 28.10. 10.00–17.00
Su 29.10. 10.00–17.00

Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Messukartta

Messujen pohjakartan löydät täältä >> OMAKOTI-messut 2023 kartta. Karttaa päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme vieraitamme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Messujen aukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Ravintolapisteet ovat esteettömiä ja tilasta löytyy myös inva-WC. Liikunta- tai toimintaesteisten vieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Ravintolapalvelut

Messualueelta löytyy ravintola sekä erillinen kahvila. Lisätietoa messuravintolan palveluista lähempänä tapahtumaa.

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi allergiasyistä tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita. Avotulen käyttö messutiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi ja sähkösavukkeiden käyttö ei ole sallittua messuhallin tiloissa.

Turvallisuus ja ensiapu

Messujen turvallisuutta valvoo ammattimaiset järjestyksenvalvojat. SPR:n ensiapuhenkilöstö päivystää messuhallin tiloissa tapahtuman aukioloaikoina.

Muu info

Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta messut@rakentaja.fi tai messujen aukioloaikana numerosta puh. 044 564 0565.

Messuhallissa on valvottu, maksullinen vaatesäilytys.