Näytteilleasettajille

Vuoden 2017 messut järjestetään 27.–29.10.2017

Vantaan OMAKOTI-messut on sekä uudis- että korjausrakentamisen erikoismessu, joka järjestetään jälleen lokakuun 2017 lopussa Myyrmäki-hallissa Vantaalla 23. kerran.

Rakentamisen ja remontoimisen rinnalla messujen tärkeiksi teemoiksi ovat nousseet mm. energiatalous, sisäilma, sisustaminen, pihasuunnittelu, kuntotarkastukset, rahoitus, vakuutukset, tonttien ja kiinteistöjen myynti jne.

OMAKOTI-messut vaihtoi helmikuun 2016 alussa omistajaa, kun Sanoma Media Finland Oy / Rakentaja.fi osti messujen liiketoiminnan Globex Oy:ltä. Rakentaja.fillä on pitkä kokemus rakennusmessujen järjestämisestä. Tammikuun lopun Rakenna & Remontoi -messuja on järjestetty Myyrmäki-hallissa jo 14 vuotta.

Messujen markkinoinnissa tullaan hyödyntämään Rakentaja.fin massiivista yli puolen miljoonan rakennusperheen jäsenrekisteriä. Messuja markkinoidaan tietysti laajalti myös muissa Sanoman medioissa, niin printissä, televisiossa, radiossa kuin miljoonissa bannerinäytöissäkin (mm. Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Oikotie.fi, Nelonen, Radio Rock, SuomiPop, Radio Aalto, jne.). Kokonaisuutena markkinointimme tavoittaa yli 98 % pääkaupunkiseudulla asuvista!

Varaa osasto jo nyt ja varmista paikkasi alan ykköstapahtumaan >

Messupäällikkö / Myynti
Jussi Ruotsalainen
jussi.ruotsalainen@rakentaja.fi
puh. 050 371 8567